Site-ul www.herbalsana.ro, numit in continuare Herbalsana.ro, este proprietatea SC Herbavit SRL inregistrata in Oradea, str. Piscului, nr. 19, apt.1, J05/2257/2006, CUI/CIF: RO19168553, si va fi numita in continuare HERBAVIT.


HERBAVIT garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre HERBAVIT pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre HERBAVIT nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@herbavita.ro, sau prin posta la adresa: Oradea, str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr.28, apt. 1, jud Bihor .

HERBAVIT va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Herbalsana.ro sunt transmise pe cale electronica, HERBAVIT nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, HERBAVIT va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre HERBAVIT sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului HERBAVIT, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. HERBAVIT nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

HERBAVIT certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere HERBAVIT sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit.

  • dreptul de a cere HERBAVIT sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

  • dreptul de a cere HERBAVIT sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

  • dreptul de a cere HERBAVIT sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@herbavita.ro sau prin posta, la adresa: Oradea, str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr.28, apt. 1, jud Bihor . Herbalsana.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

HERBAVIT nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. HERBAVIT nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Herbalsana.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Herbalsana.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre HERBAVIT a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Herbalsana.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Herbalsana.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Caută în blog